Meubels pimpen

 

Wij geven mensen graag een tweede kans, maar meubels ook. Onze ervaring in houtbewerken en het naaiatelier zijn de ideale combinatie voor het pimpen van meubels. Van lamp tot gestoffeerde stoel tot oude kast, wij toveren met al onze creativiteit en kundigheid uw oude meubels om naar nieuwe pronkstukken.

 

Wij werken veel voor particulieren, maar ook in opdracht van bedrijven. Soms maken we unieke stukken, soms werken we in series, alles is mogelijk. Houtbewerking, kussens en stoffering op maat, onze dagbesteding en het naaiatelier draaien er hun hand niet voor om. Wij knappen op, vermaken, reinigen, brengen donker hout naar frisse kleuren en zoeken samen met u mooie stoffen uit. Bij ons krijgt uw oude meubel weer nieuwe aandacht.

 

Uw meubels worden bewerkt op onze afdeling dagbesteding. Onze mensen weten als geen ander hoe fijn het is om met andere ogen naar iets te kijken en hoeveel voldoening het geeft om boven jezelf uit te stijgen. Dat doen ze ook met uw meubels.

 

Hebt u ook dat ene speciale kastje van oma, die mooie oude rookstoel of die prachtige tafel die vraagt om een speciale behandeling? Of hebt u een serie stoelen die opgeknapt mogen worden? Wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.  We gaan dan met u om tafel om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en maken een prijs op maat voor uw project.