Dagbesteding

 

In het mooie Hezingen biedt ons prachtig gelegen werkatelier volop mogelijkheden voor arbeidsmatige dagbesteding. Bij onze dagbesteding werken onze cliënten met veel plezier, individuele begeleiding en zoveel mogelijk zelfredzaamheid. We dagen iedereen uit om naar eigen niveau en kunnen het beste uit zichzelf te halen.

 

De focus van het werkatelier ligt voor alle afdelingen op persoonlijke ontwikkeling, regelmaat en gestructureerde werkzaamheden. Omdat we veel verschillende werkzaamheden in ons bedrijf doen, zijn er veel mogelijkheden om in dagbesteding mee te werken. De meeste deelnemers werken in de in- en ompak en de groenafdeling, maar ook in de was- en strijkservice, de meubelafdeling, het naaiatelier en de logistiek zijn mogelijkheden. Maatwerk staat altijd voorop.

 

Veel van onze cliënten stromen binnen via de WMO of maatschappelijk werk. We starten altijd met een verkenning van de mogelijkheden, waarna de werkzaamheden beginnen onder klantvolgende begeleiding. Wij werken met professionele normen, maar vinden het nog belangrijker wat de cliënt zelf ervaart. Wij zijn pas tevreden als de cliënt op de dagbesteding helemaal zijn of haar eigen plekje heeft gevonden en met veel plezier participeert.

Activiteiten

Buiten
Duofietsen

Bezoek aan
De kledingbank

Kookles
Pizzabroodjes maken

Buiten
Moestuin