Schoonmaak

 

Bij het werkatelier werken we niet alleen op onze eigen locatie. Dagelijks rukt onze schoonmaakploeg uit naar een aantal vaste locaties. Daar verzorgen we volgens vaste afspraken de schoonmaak. Wilt u dat we komen stofzuigen, ramen lappen, sanitair schoonmaken of bedden verschonen? Dan gaat onze ploeg ook graag voor u aan de slag.

 

Veel van onze schoonmakers werken in het kader van herintreding. Bij ons vinden ze onder begeleiding weer hun draai in het werkproces. Ze groeien door naar meer zelfstandigheid, meer verantwoordelijkheid en regelmatig ook een nieuwe baan. Die ontwikkeling van onze cliënten, dat is precies waar wij het voor doen. De beweging en doorstroming geeft ons bovendien weer ruimte voor nieuwe mensen en nieuwe teams.

 

We horen wel eens van onze opdrachtgevers dat ze voor het Werkatelier kiezen vanwege onze achtergrond. Organisaties die zelf ook duurzaam ondernemen, huren ons graag in om onze gedeelde focus. Dat vinden wij mooi, maar we willen ook graag op onze kwaliteit beoordeeld worden. Onze mensen zijn meer dan gemiddeld gemotiveerd om aan de slag te gaan. Dat zie je terug in ons werk, en daar zijn we maar wat trots op.

 

Wilt u ook graag een team van ons over de vloer? Bel gerust over de mogelijkheden.