In- en ompak

 

Hebt u vaak en veel repeterende werkzaamheden of onverwacht extra werk? Of hebt u af en toe een promotieproduct dat ingepakt of samengesteld moeten worden? Het inpakteam van het Werkatelier neemt dit graag van u over. Wij hebben de ruimte, de tijd en de vaardigheid om uw opdracht volledig te verzorgen. Breng uw dozen en pallets maar bij ons, dan klaren wij de klus voor u. Hebt u geen mogelijkheid om dit zelf te vervoeren? Dan komt onze bus graag voorrijden.

 

In- en ompakklussen vragen veel handwerk en geduld. Dat is precies wat het inpakteam van onze dagbesteding volop heeft. Onze mensen verpakken elke dag pallets vol spullen. Van grootverpakking naar kleinverpakking, cadeauverpakkingen, ontstickeren of juist bestickeren, onze mensen doen het met veel geduld en plezier. In ons inpakteam werken cliënten in dagbesteding, werkervaringsplekken en re-integratie, uiteraard onder professionele begeleiding.

 

Van uw opdracht worden werkkaarten gemaakt, het werk wordt opgedeeld naar niveau, en vervolgens gaan we aan de slag. Iedereen pakt bij ons zijn eigen rol. Hebt u bijzondere wensen? Bespreek ze gerust. Misschien kan ons naaiatelier iets voor u betekenen, met een mooie tas of laptophoes? Wij zoeken altijd naar leuke werkzaamheden om toe te voegen aan de huidige klussen.

 

Bedrijven als Die Grenze, Zuivelhoeve Tubbergen, Lednovate hebben ons al gevonden voor repeterende opdrachten. We doen ook veel promotionele opdrachten voor verschillende reclamebureau’s en leveranciers in relatiegeschenken. Natuurlijk verzorgen we ook kerstpakketten. Onze mensen houden ervan om uw wensen om te zetten in kant en klare, zorgvuldig verpakte pallets.