3e jaar stagiaire Profiel Zorg of Welzijn en Samenleving

Er zijn binnen ons bedrijf twee stageplaatsen beschikbaar. Studenten met specialisatie Zorg of Welzijn en Samenleving worden hierbij uitgenodigd te solliciteren.

We zijn op zoek naar een flexibele 3e jaar stagiair(e), het liefst in bezit van rijbewijs B en je moet kunnen aansluiten bij verschillende doelgroepen en professionals.

Het Werkatelier

Het Werkatelier is een sociale onderneming in Hezingen. Op locatie hebben we een naaiatelier, een in- en ompakservice, was- en strijkservice, werken we met hout en in het groen. Naast deze fysieke locatie hebben we diverse projecten zoals Sporten Werkt (samenwerking PMT-therapeut en werkplein Twente) en leer-werk-taal- trajecten voor statushouders. Daarnaast bieden we ambulante begeleiding voor de 14 Twentse gemeenten.

Ambulante begeleiding

Hier bezoeken we de cliënten thuis in hun eigen omgeving. De hulpvragen hierbij variëren. Soms is er bijv. opvoedingsondersteuning nodig, soms zijn er financiële problemen, sommige cliënten hebben moeite om maatschappelijke situaties te begrijpen, anderen hebben verslavingsproblematiek.

Oplossingsgericht werken

In de meeste gevallen bepaalt de gemeente (WMO) aan welke doelen we moeten werken met de cliënt en hoeveel tijd we hieraan mogen besteden. We werken oplossingsgericht. Vaak werk je samen met diverse andere instanties en met het netwerk van de cliënt.

Het Werkatelier is een jonge onderneming die open staat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. We dagen stagiaires graag uit om hier actief in mee te denken en te ontwikkelen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden 

Reiskosten: in overleg 

Stagevergoeding : in overleg  

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar marieke@hetwerkatelier.nl of Bel Marieke Hansté (06-22962885) voor meer informatie.