Brief verhuizing

Beste heer/mevrouw,

Graag willen wij u informeren over een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Wij zijn afgelopen maand onverwachts verhuisd naar een nieuwe locatie. Onze nieuwe adresgegevens zijn als volgt:

Het Werkatelier
Ootmarsumseweg 249
7666 NB Fleringen

Onze contactgegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres, blijven ongewijzigd:
Telefoon: 0541 – 29 72 45
E-mail: info@hetwerkatelier.nl
Website: www.hetwerkatelier.nl

Helaas was het niet mogelijk om WaST mee te nemen naar onze nieuwe locatie. Wel hebben wij gezorgd dat deze service, onder dezelfde voorwaarden, direct ondergebracht kon worden bij 2 andere (WaST)locaties namelijk in Oldenzaal en Almelo. De contactgegevens zijn hierdoor gewijzigd:

WaST telefoonnummer: 085 – 0477 830
Contactpersonen: Anke en Frits

Hoewel deze verhuizing onverwacht is en wij WaST niet meer in ons pand hebben, zijn wij wel erg enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe locatie ons biedt. De verhuizing stelt ons in staat om onze visie en missie aan te passen aan de huidige doelstellingen en wensen. Hierover zullen wij u t.z.t. informeren.

Wij willen benadrukken dat de kwaliteit van onze producten/diensten en onze toewijding aan u, onze gewaardeerde klant, onveranderd blijft. Wij streven ernaar om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en staan klaar om eventuele vragen die u mocht hebben te beantwoorden.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie en u te blijven voorzien van de service die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet,

Marieke Hansté – Kamphuis

Deel uw mening