Wilt u iets genaaid, gerepareerd of versteld hebben? Dat kan in ons volwaardige naatatelier in Hezingen. Wij leveren onze diensten aan zowel zakelijke klanten, zorginstellingen, verenigingen en particulieren. Onder begeleiding van onze ervaren coupeuse her- en verstellen wij kleding, (ver)maken wij onder andere gordijnen en maken wij van bestaande materialen, zoals oude spijkerbroeken, spandoeken en fietsbanden, nieuwe producten als tassen en kussens.

Dit doen wij in samenwerking met onder andere ‘t Winkeltje en Eerlijk Vakwerk. Dat zijn nog eens unieke en persoonlijke relatiegeschenken.

Bel, mail of kom bij ons langs. Wij naaien graag voor u!

Wilt u iets ingepakt, uitgepakt of anders verpakt hebben? Wij doen het voor u!
Dit kan van alles zijn, van tasjes tot kussenvulling, van speelgoeddoosjes tot zemen en van drukwerk tot het bundelen van groen voor kerststukjes. Ook zetten wij geschenkverpakkingen en houten fietskratten voor u in elkaar.

Wilt u repeterende en arbeidsintensieve werkzaamheden uitbesteden? Bel, mail of kom bij ons langs. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven, zorginstellingen, verenigingen en particulieren klaren wij de klussen die graag uitbesteed worden. Heeft u onverwachts extra werk, maar niet voldoende handen om het uit te voeren? Heeft u standaard of repeterende werkzaamheden die u graag wilt uitbesteden? Het Werkatelier kan dan zeker iets voor u betekenen. We zoeken altijd naar leuke werkzaamheden om toe te voegen aan de huidige klussen. Ook bedrijven die unieke producten of relatiegeschenken willen laten maken door ons naaiatelier, van tas tot laptophoes, zijn van harte welkom. Dit doen wij in samenwerking met onder andere ‘t Winkeltje en Eerlijk Vakwerk.

Bel, mail of kom langs!

Wilt u graag uw was- en strijkwerk uitbesteden? Wij wassen en strijken graag voor u!

Eén keer een wasje bij ons laten doen? Voor € 12,50 mag u een wasmand vol brengen (maximaal 25 stuks). Voor overhemden rekenen wij € 1,- extra per stuk.

U kunt zich ook abonneren op onze was- en strijkservice. Voor € 25,- per maand kunt u al een abonnement afsluiten.

Wilt u graag dat wij uw was- en strijkgoed bij u thuis ophalen? Dat kan! Wij halen en brengen uw was- en strijkgoed voor € 2,50 binnen een straal van 5 km van Ootmarsum en Hezingen.

Meer informatie? Bel, mail of kom langs. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Het Werkatelier werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Of dat nu is omdat ze een handicap hebben of langdurig werkeloos zijn, het Werkatelier wil deze mensen activeren en ontwikkelen naar werk. Niemand hoort langs de zijlijn te staan. Het Werkatelier zet zich in om de talenten van deze mensen te ontwikkelen en maximaal te benutten. Om meerwaarde te creëren voor henzelf, voor opdrachtgevers en voor maatschappij. Het Werkatelier is trots op haar duurzame gedachte. Wij zetten ons met hart in voor een duurzame onderneming, duurzame arbeid en duurzame producten. Het Werkatelier: made with love.